Wie ben ik en wat is OmnicirclesWie ben ik en wat is OmnicirclesWie ben ik en wat is OmnicirclesWie ben ik en wat is Omnicircles

Wie ben ik en wat is Omnicircles

Ik ben Linda van Schendel. Sinds 2006 actief als Hartgericht Ondernemer en inmiddels onderdeel van Omnicircles.
 

In de naam Libeboek schuilt veel van wie, hoe en wat ik ben.
 

Li zijn de eerste twee letters van mijn naam: Linda, ik dus. In het Germaans betekent Linda verbindend. Daar kan ik me volledig in vinden.

Be zijn de eerste twee letters van: Bergmans, de achternaam van mijn kinderen en hun vader, die mij ondanks en dankzij een goed gevuld gezinsleven, alle ruimte en spiegeling hebben gegeven om me te kunnen blijven ontplooien naar mijn eigen natuur.
 

Boek staat voor de schrijfster in mij, mijn studies en ook voor de begeleiding en lezingen die ik geef. Ik bezie een ontwikkelingsproces als het doorbladeren van je eigen levens- of organisatieboek. Door het anders benaderen van enkele passages kun je wellicht loskomen van het "verhaal" over jezelf en het vervolg van je boek volledig in lijn met je eigen natuur gaan schrijven.
 

Libe: Ik heb een persoonlijke band met Haïti. Het 'in geld uitgedrukt' armste land van het westelijk halfrond. Libe betekent in het Haïtiaans vrij! Vrijheid is voor mij heel belangrijk en ook bij de begeleiding die ik geef draait alles om vrijheid. Dat je jezelf bevrijdt van alle belemmeringen die je jezelf hebt opgelegd of op hebt laten leggen. Zodat je uiteindelijk vanuit het hier en nu, in vol bewustzijn je pad obstakelvrij kunt vervolgen zowel prive als zakelijk.
 

Li(e)be: staat ook voor Liefde. Als ik over mijn of jouw eigen natuur spreek bedoel ik daarmee Liefde. Ik geloof dat wij in onze essentie Liefde ZIJN. Liefde is volgens mij het tegenovergestelde van angst, macht en afgescheidenheid.

Libeboek staat ook voor de stichting naar school in Haiti. Mijn streven is om eens in de twee jaar naar ons project in Haiti te gaan om daar te werken als psychosociaal begeleider en als trainer van onze docenten en nanny's. De kosten voor mijn reis, verblijf, werkzaamheden en hulpgoederen worden uit de opbrengsten van Libeboek bekostigd. Ga voor meer informatie naar: www.stichtingnaarschoolinhaiti.nl