Wie ben ikWie ben ikWie ben ikWie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Linda van Schendel. Sinds 2006 actief als Hartgericht Ondernemer.
 

In de naam Libeboek schuilt veel van wie, hoe en wat ik ben.
 

Li zijn de eerste twee letters van mijn naam: Linda, ik dus. In het Germaans betekent Linda verbindend. Daar kan ik me volledig in vinden. In het Spaans betekent Linda mooi. Schoonheid zit voor mij in de natuur, in het leven. De bezieling ervan.

Be zijn de eerste twee letters van: Bergmans, de achternaam van mijn kinderen en hun vader, die mij alle ruimte en spiegeling hebben gegeven om me te kunnen blijven ontplooien naar mijn eigen natuur.
 

Boek staat voor de schrijfster in mij, mijn online-training en ook voor de begeleiding en lezingen die ik geef. Ik bezie een ontwikkelingsproces als het doorbladeren van je eigen levens- of organisatieboek. Door het anders benaderen van enkele passages kun je wellicht loskomen van het "verhaal" over jezelf en het vervolg van je boek volledig in lijn met je eigen natuur gaan schrijven.
 

Libe: Ik heb een persoonlijke band met Haïti en Peru. Libe betekent in het Haïtiaans vrij! Vrijheid is voor mij heel belangrijk en ook bij de begeleiding die ik geef draait alles om vrijheid. Dat je jezelf bevrijdt van alle belemmerende illusies die je jezelf hebt opgelegd of op hebt laten leggen. Zodat je uiteindelijk vanuit het hier en nu, in vol bewustzijn je pad obstakelvrij kunt vervolgen zowel prive als zakelijk.
 

Li(e)be: staat ook voor Liefde. Als ik over mijn of jouw eigen natuur spreek bedoel ik daarmee Liefde. Ik geloof dat wij in onze essentie Liefde ZIJN. Liefde is volgens mij het tegenovergestelde van angst, macht en afgescheidenheid. 

Libeboek staat ook voor mijn project in Peru: sinds november 2018 verblijf ik 6 maanden per jaar in Peru. Ik draag daar mijn steentje bij door plastic te reduceren en te recyclen. De boskap tegen te gaan en de mens weer onderdeel van de natuur te maken.  www.happinest.nl