Bedrijfscoaching

RABOBANK Mary, 54 jaar. Met liefde zeg ik graag een paar woorden over de afgelopen 12 sessies. Wat was ik blij dat ik eindelijk bedrijfscouncelling had gevonden na 6 weken stuurloos thuiszitten met een burn-out. Vanaf dag één was er een fijne klik en was voor mij duidelijk dat ik veel te doen had. Maar nooit was het te belastend of te zwaar. Na elke sessie ging ik een stuk blijer naar huis. Je hebt me veel zaken duidelijk gemaakt en me geweldig begeleid in al mijn stappen die ik, dankzij de therapie en traumaverwerking, heb kunnen zetten. Er is een wereld van nieuwe inzichten voor me open gegaan, een hoop verzamelde ballast heb ik van me af kunnen werpen. Dit heeft me een stuk vrijer en zekerder gemaakt en gezorgd dat ik positief over mezelf en mijn mogelijkheden kan denken. Wat dat betreft was ik de weg helemaal kwijt. Heerlijk om te weten dat het ook anders kan. Daarvoor ben ik je heel dankbaar. Niemand weet wat de toekomst gaat brengen, ook ik niet, maar ik sta hier nu voor open en ga hem niet meer uit de weg. Het zal niet altijd meevallen maar met al mijn nieuwe handvatten gaat het me zeker lukken. Linda tot ziens en heel erg bedankt.

SPECIAAL ONDERWIJS DE TAALBRUG Saskia: Al een aantal jaren liepen stress en tegenzin op het werk en emotionele problemen privé steeds verder op.
Ik ben leraar in het speciaal onderwijs dus dat vergt veel energie, flexibiliteit, geduld, enz. Er wordt geestelijk en lichamelijk veel van je verlangd. Met als gevolg, dat ik me zeer vaak ziek moest melden op mijn werk. Een lichte burnout was het resultaat en daarom ben ik een traject gaan lopen bij Linda Bergmans, die ik kende van een workshop Emoties Verwerken in juli 2011.
Linda gaf me meteen het nodige vertrouwen door haar inzichten, professionaliteit en deskundigheid, maar ook het gevoel van veiligheid. Tijdens het traject kon ik samen met haar heel goed aangeven wat mij bezig hield en waar mijn valkuilen en problemen lagen. Door gebruik te maken van veel ( vooral praktische) oefeningen kreeg ik snel inzicht in mezelf, voelde het vaak letterlijk in mijn lichaam. Dat waren echt ( cliché maar waar) eye-openers. Vooral het traject mindfulness was daar een goed voorbeeld van, maar Linda maakt ook gebruik van andere trajecten/visies/therapieën. Hierdoor komen alle aspecten van jouw problemen aan de orde. Ook houdt zij zich niet star aan deze aspecten, maar speelt in op jouw behoeftes van dat moment. Dat maakt haar zo bijzonder en zij verschilt daarin met andere coaches/therapeuten.
Ik voel me nu een stuk sterker, rijker en rustiger met meer inzicht in mezelf. De oefeningen zijn snel en gemakkelijk in allerlei situaties toe te passen, zowel op school als privé. Signalen herken en vooral, erken ik nu sneller zodat ik daarop in kan spelen. Ik ben na 2 maanden thuis zijn weer gedeeltelijk en vooral: met plezier aan het werk.