Begeleiding aan volwassenen

INGRID 43 jr. Via de workshop `en nu ben IK aan de beurt` heb ik Linda leren kennen. Het raakte mij dat Linda zo vol passie en energie bezig is met haar werk. Eindelijk voelde ik me behandeld als mens en gelijke en niet als patiënt. Linda weet door haar oprechte interesse en haar empathisch vermogen de spijker op zijn kop te slaan. Ik ben daarom na de workshop op individuele basis bij Linda blijven komen. De sessies die ik bij haar heb gehad, hebben mij veel duidelijk gemaakt.

Door toepassing van allerlei uiteenlopende methoden heeft ze, dat wat voor mij altijd verborgen bleef omdat ik er te bang voor was, naar boven weten te krijgen. En het mooie is, dat doordat we het samen deden het niet zo eng en heftig bleek te zijn. Het luchtte enorm op en ik heb weer ruimte gekregen om volgende stappen te gaan zetten in mijn leven. Ik kan weer gaan leven en durf nu eindelijk voor mezelf te kiezen. Linda bedankt en ik wens je heel veel succes met je mooie werk!
 

Paula 25 jr. Ik heb de sessies bij Linda als heel prettig, warm en veilig ervaren. Linda heeft veel kennis en neemt je mee naar je kern. Mijn proces is nog bezig en bepaalde zaken die ik destijds met Linda heb besproken, beginnen nu op z'n plek te vallen. Haar sessies werken door en hebben echt effect. Inmiddels is een vriendin van mij ook bij haar in gesprek en ik zal nog meer mensen van harte naar haar doorverwijzen. Mijn grootste les die ik heb geleerd: 'Niks is stom, raar of fout, het is goed zoals het is'.

 

DE HEER L. 52 jr. Mijn ervaring met Linda. Ik heb gedurende bijna een jaar sessies gevolgd bij Linda. Ik kom uit een erg diep dal waarin ik geen uitweg meer zag. Mede door Linda heb ik weer meer grip op mijn welzijn en welbevinden. Het was vallen en opstaan en soms erg heftig.

Mijn eerste contact was via de telefoon. Ik had zelf gebeld maar Linda nam niet op. Op het moment dat zij terug belde was ik bij een heel goede bekende. Meteen viel mij op dat ze een compliment gaf dat ik gezien mijn situatie zelf om hulp had gevraagd. Knap dat je belt en initiatief neemt. Dit gaf meteen een vertrouwd gevoel/een klik met elkaar.

Bij het eerste gesprek was het ijs vlug gebroken en Linda vertelde hoe ze de situatie samen met mij zou gaan aanpakken. De start van een reeks intensieve sessies met veel emoties en heftige reacties. Ik heb mij nooit radeloos gevoeld ondanks dat Linda soms tot vervelens toe door blijft prikken om tot de kern te komen. Je denkt dan de volgende sessie sla ik over Puff. Maar je komt toch je afspraak na omdat je merkt dat je toch weer een stap in de goede richting hebt gemaakt. Ook het werken aan oud zeer heb ik als zeer belangrijk ervaren. Mijn familieopstelling is erg heftig, zeer vermoeiend maar zeker zo verhelderend voor me geweest.

Tijdens dit gehele proces heb ik moeilijke en pijnlijke momenten in mijn leven een plaats kunnen geven. Uiteindelijk moet je het zelf doen. Dat is wat Linda blijft zeggen. Ze legt je niets op, maar volgt je in wat je zelf aandraagt. De ruimte waar de gesprekken plaatsvinden is warm en sfeervol ingericht. Je voelt je er thuis en op je gemak. Iedere sessie eindigt met een kaartje die je uit een doos trekt puur op je intuïtie. Als je eenmaal weer geleerd hebt om je intuïtie te gebruiken en erop te vertrouwen staat er iedere keer een zeer treffende spreuk over je denken, voelen, doen of zijn op het kaartje. Door ook via e-mails contact te houden geeft ze je zelfreflexie en kom je steeds meer met je eigen beide benen op de grond staan. Het is (was) voor mij ook heel erg fijn om een hartvormige steen cadeau te krijgen van Linda. Deze steen staat symbool voor het geheugensteuntje: zorg goed voor je zelf en hou van jezelf. Het allerbelangrijkste is het vertrouwen in je zelf en dat je jezelf goed vindt zoals je bent . Het is mooi om daar samen met Linda aan te werken.