Gezondheid en welzijn voor volwassenenGezondheid en welzijn voor volwassenenGezondheid en welzijn voor volwassenenGezondheid en welzijn voor volwassenen

Gezondheid en welzijn voor volwassenen

OmniHealthcircle

Na zes jaar als allround psycholoog gewerkt te hebben ben ik overgestapt naar een totaalconcept. Ik heb een groep specialisten om mij heen verzameld die zich in verschillende disciplines op het gebied van gezondheid, geluk en bewust leven hebben bewezen.

Een fysieke klacht heeft soms een emotionele oorzaak. Een psychisch ongemak raakt ook vaak het fysieke systeem en je sociale omgeving.

OmniHealthcircle is een kring van mulitdisciplinaire specialisten die zich samen met de hulpvrager holistisch buigen over diens probleem. De behandeling vindt vaak integraal plaats. Soms wordt de hulpvrager tijdens de sessie door meerdere specialisten gelijktijdig behandeld. Het integrale effect daarvan overtreft steeds opnieuw weer onze verwachtingen.

Je bent bij ons niet een patient maar een volwaardig mens. We bekijken iedere keer opnieuw hoe je nu over je probleem denkt, wat je erbij voelt, hoe je ernaar handelt en hoe het zijn uitwerking heeft op jouw emotionele welzijn, je omgeving en je lichamelijke gezondheid.

Ook kijken we naar wie JIJ werkelijk BENT onder of achter jouw probleem of kwaal.
 

We doen dat met behulp van psychologische begeleiding, lichaamsgerichte therapie ( denk daarbij aan fysiotherapie, ostheopathie) en therapieen die zowel psychologisch als fysiek helen ( zoals craniosacraaltherapie, haptotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, natuurgeneeskunde, etc.) We vormen met veel zorg de brug naar de huisarts, bedrijfsarts, medisch specialisten, sociale- en werkomgevingen.